BENVINGUTS

¡Hola amics! Benvinguts a aquest bloc que pretèn ser un punt de reunió pels amants de la natura i l'esport en qualsevoll de les seves variants. En aquest bloc, sempre trobareu un recurs per resoldre les vostres dubtes i una eina per trobar-vos amb els que igual que vosaltres son amants dels esports de natura.
Aqui, desprès de registrar-vos, podeu compartir les vostres sortides, excursions, tracks, viatges, etc; tambè serà punt de trobada per properes quedades amb la resta de membres del bloc per tal de realitzar sortides i excursions.
Salut i apunteu-vos.

dissabte, 9 de gener del 2010

Dakar 2010, una de cal y otra de arena.

Aquest any sembla que no ho podrem celebrar del tot. En aquest Dakar extrany que ens han montat, fora de lloc, en el qual és veuen espectadors en camioneta i amb barrets de cowboy en lloc de tuaregs i camells, en Carlos sembla que ha trobat el tremp i s'ho ha agafat amb mes calma. Malgrat anar primer en la calsificació, no arrisga gens i deixa les etapes als que venen per enrrera (viendolas venir Carlos, que "per anar de sobrao" ja vas tenir prou el any passat). La vesant trista és en Marc, enguany sembla que no. El Gabacho va fort i l'acompanya la sort, encara que es mostra nerviós i espantat amb l'ombra d'en Marc a l'esquena, tant nerviós que no dubta en acusar-lo de qualsevol cosa amb el suport de la Tv francesa. En fi, és jove i encara li queden molts Dakar's, americans, africans o a l'Antartida. Encara falta molt , és massa aviat, ens haurem d'esperar a veure com acaba tot i mentres tant gaudir del Hummer d'en Boby Gordon, tot un espectacle. "Go Carlos