BENVINGUTS

¡Hola amics! Benvinguts a aquest bloc que pretèn ser un punt de reunió pels amants de la natura i l'esport en qualsevoll de les seves variants. En aquest bloc, sempre trobareu un recurs per resoldre les vostres dubtes i una eina per trobar-vos amb els que igual que vosaltres son amants dels esports de natura.
Aqui, desprès de registrar-vos, podeu compartir les vostres sortides, excursions, tracks, viatges, etc; tambè serà punt de trobada per properes quedades amb la resta de membres del bloc per tal de realitzar sortides i excursions.
Salut i apunteu-vos.

dimecres, 17 de març de 2010

L'ALBERA, EL PUIG D'ESQUERS I LA TORRE MADELOC.


Sortint de Colera si agafeu la riera amunt, arribareu fins al poble de  Molinàs.


  El poble es troba abandonat, llevat d'alguna casa que esta habilitada per l'estiu.A l'esquerra s'agafa una pista que ens porta al castell de Molinàs. Ara aquestes pistes estan molt be, las han arreglat totes. Ara es pot pujar al cim del puig amb facilitat.
Baixem a VIlamaniscle on anirem a buscar la pista que surt a l'esquerra del monestir de Sant Quirze per anar cap el coll de Banyuls. 

Agafem la pista que baixa a l'esquerra i seguint-la uns deu kms, arribem a una petita carretera que ens porta a la torre. 

Està prohibit pujar a la torre amb el vehicle per tant toca fer treking, un km mes o menys de pujada. (veure la cara de l'Oscar).


Bueno, ara a esperar que millore el temps i repetir una sortida com aquesta, això si, li va faltar una mica de Rioja i un formatge com cal, però la intendencia en mans de en Jordi, va fallar estrepitosament.
SALUT.1 comentari:

Anònim ha dit...

Una ruta preciosa, en bona companyia i impecablement planificada. Un agradable matí. Això sí, feia falta quelcom per menjar!!

Roc.