BENVINGUTS

¡Hola amics! Benvinguts a aquest bloc que pretèn ser un punt de reunió pels amants de la natura i l'esport en qualsevoll de les seves variants. En aquest bloc, sempre trobareu un recurs per resoldre les vostres dubtes i una eina per trobar-vos amb els que igual que vosaltres son amants dels esports de natura.
Aqui, desprès de registrar-vos, podeu compartir les vostres sortides, excursions, tracks, viatges, etc; tambè serà punt de trobada per properes quedades amb la resta de membres del bloc per tal de realitzar sortides i excursions.
Salut i apunteu-vos.

divendres, 27 d’agost del 2010

EL SECUESTRO DE LOS COOPERANTES CATALANES.

Me ha parecido interesante que conocierais la opinión que la gente que conoce Africa de verdad, tiene del tema  de los cooperantes catalanes secuestrados por AQMI, y que han sido liberados hace poco. Són unas opiniones muy diferentes a las que podemos ver en los informativos de la televisión, por que esta gente que opina, conoce Africa, sus necesidades, sus peculiaridades y hace una reflexión sobre el tema de las ONG. Merece la pena que leais un poco el hilo del foro. Aquï teneis el enlace.