BENVINGUTS

¡Hola amics! Benvinguts a aquest bloc que pretèn ser un punt de reunió pels amants de la natura i l'esport en qualsevoll de les seves variants. En aquest bloc, sempre trobareu un recurs per resoldre les vostres dubtes i una eina per trobar-vos amb els que igual que vosaltres son amants dels esports de natura.
Aqui, desprès de registrar-vos, podeu compartir les vostres sortides, excursions, tracks, viatges, etc; tambè serà punt de trobada per properes quedades amb la resta de membres del bloc per tal de realitzar sortides i excursions.
Salut i apunteu-vos.

divendres, 2 de juliol del 2010

LA SOLUCION GPS PARA 4X4?

Bueno, siempre hemos andado dando tumbos buscando el aparato ideal para hacer servir como Gps en un 4x4. Hay amantes de los pc, de las pda, de los garmin, de los portatiles, tablets, etc. Yo puede que me decante por este aparatito que además de chulo tambien tiene windows, con lo cual le puedes poner cualquier programa de mapamovil, (compe, ozi, etc). Solo hace falta que os quepa en vuestro salpicadero o que dispongais de doble din (doble hueco).  Su precio, 319 eur, he hablado con un amigo que lo tiene y me ha dicho que es una máquina y de momento un 10. Si necesitais mas información os dejo el enlace de la tienda donde lo he visto. A ver que os parece.